In Alexandria, in zona podului Stanley s-a deschis in 2010 o noua cafenea, care se alatura noului set de cafenele moderne ale zonei. Urmare a noii legi de interzicere a fumatului in locurile publice –lege emisa si aplicata in Alexandria sub indrumarea fostului guvernator – Cafeneaua-restaurant 007 a fost inchisa la putin timp dupa inaugurare ca urmare a  nerespectarii ordinului guvernatorului si continuarii fumatului cu narghilea.

Revolutia din ianuarie 2011 a adus o mare relaxare in randul fumatorilor alexandrini si a propietarilor de cafenele care au inregistrat pierderi serioase in urma acestui ordin. Astfel, si cafeneaua 007 si-a redeschis portile publicului larg.

Ca si celelalte localuri moderne ale zonei (Costa Cafe, Zanilli’s, View Cafe) 007 are vedere la mare si podul Stanley insa ceea ce o detaseaza de restul este locatia: pe plaja. In plus, constructia sa in trepte ii permite extinderea pe doua nivele cu terase deschise catre mare. Spatiul interior este modern, placut si generos iar terasele ofera o experienta marina deosebita, mai ales seara cand adie briza.

Meniul este international, preturile medii spre ridicate (mai ridicate decat la Costa ori Zanilli’s) dar calitatea foarte buna si serviciile excelente.
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Personalize your own free slideshow