Cafenelele Rio & Mykonos au aparut cu mult timp in urma in apropierea complexului Miraj mini-mall din zona Downtown (via a vis de Carrefour). De altfel, intreaga zona, odata considerata low standard s-a ridicat datorita intai minimall-ului cochet si apoi unui numar mare de cafenele si Restaurante adiacente deschise aici si pline in fiecare week-end.

Nu am vizitat niciodata Rio Cafe din zona Downtown dar am incercat complexul Rio & Mykonos deschis in Montazah (langa Mc Donalds Montazah).

Cafenelele Rio se remarca printr-un design si o arhitectura usor iesita din tipare. Este vorba de constructii inchise pe trei laturi(-asemenea unei cutii) unde la un capat te poti bucura de ventilatia artificiala iar la celalalt de cea naturala. Mykonos este tot parte a complexului Rio dar aduce in prim plan o nota greceasca. Meniul de la Rio este si el impartit in Rio si Mykonos insa in cel grecesc nu am constatat nimic care sa aduca a bucatarie greceasca in afara  titlurilor (iubitorii bucatariei grecesti pot incerca mai bine Greek Club langa Citadela).

La Rio Montazah m-am rezumat adesea la a bea o cafea pe care nu am gasit-o niciodata la nivelul Costa ori Starbucks dar ambianta este mult prea interesanta si atragatoare pentru a nu incerca sa ma bucur aici de aerul curat al unei dimineti insorite.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Create a free digital slideshow