Viata in Egipt, cu bune si rele, nu poate sa nu lase urme in sufletul oricarui strain care a trait pe malurile Nilului o perioada mai mare de timp.

Dupa Revolutia egipteana multi romani din comunitatea romaneasca au plecat catre alte tari (USA, UAE, Europa Occidentala), altii s-au intors acasa in Romania, altii au ramas in Egipt traind cu speranta ca intr-o buna zi va iesi din nou soarele. Departe de Egipt, la capatul pamantului, am ramas si eu cu nostalgia acestei tari (desi nu as fi crezut pentru ca eu nu m-am putut acomoda niciodata 100% cu viata si mentalitatile egiptene).
 Probabil ca acel "ceva" care si-a facut  loc in inima noastra, este tocmai spiritul acelui loc, natura umana luata per total si nu en-detail si care cred ca a fost magistral surprins in melodia si video clip-ul de mai jos. Este vorba despre melodia Insan (in traducere libera "Omenesc") apartinand lui Hamza Namira - cantaret egiptean din noua generatie.

Pentru traducerea versurilor apasati in dreapta jos a ecranului You Tube acolo unde scrie "Caption" si selectati lb engleza.

Superbe versuri, minunata melodie, sensibil videoclip !