Desi nu sunt adepta fastfood-ului in conditiile in care poti cumpara un meniu gustos si sanatos la acelasi pret, sau mai mic - din alta parte, nu pot nega faptul ca in drumurile pe ruta Cairo-Alexandria  am oprit de cateva ori la McDonalds-ul de pe Desert Road (popasul Master) pentru un snack.

Desi constructia cladirii a fost finalizata acum mai bine de un an, nu am oprit decat de cateva ori si atunci in sectiunea MC Drive. Chiar si in aceste conditii nu am putut sa nu remarc arhitectura moderna complet diferita de cea a clasicelor Mc drive-uri si perfecta incadrare in peisajul mlastinos al zonei. Alaturarea stilului minimalist pilcurilor de trestie din spate da intregului ansamblu un aspect de arhitectura Zen.
Am hotarat acum cateva saptamani sa intru in acest Mc Donalds pentru o cafea si nu mica mi-a fost surpriza sa constat ca interiorul este cu mult peste asteptarile oricarui client.  Acelasi stil minimalist adus la un nivel la care doar o cafenea de brand international ar putea spera. Inoxuri, alternanta de mobilier crem si cafeniu, canapele din piele, decoruri si sisteme de iluminat ultramoderne, plasme TV inclusiv in Kids’ Corner unde ruleaza desene animate.

Daca circulati cu masina pe Desert Road ruta Cairo-Alexandria si planuiti o pauza de dezmortire la jumatatea drumului, Mc Donalds din cadrul Master merita cu siguranta o vizita!

Cred ca imaginile din acest montaj vorbesc de la sine.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Slideshow design generated with Smilebox