Cel mai cunoscut restaurant cu specific mexican din Alexandria a fost pana nu demult Chilli’s.  Nu pot spune ca am fost client fidel Chilli’s intrucat il consider un local pentru gurmanzi unde meniul este gustos dar mult prea mare si consistent pentru gusturile noastre. Preturile la Chilli’s sunt si ele “hot” dar proportionale cu cantitatea. Pentru mine, Chilli’s este un local ce pune foarte mult accent pe ceea ce servesc si mai putin pe modul in care servesc ori ambianta.

Un restaurant cu specific mexican care isi pastreaza inca standardele de calitate de la deschidere (acum 2 ani) este Zanilli’s in Stanley.

Locatia este excelenta, cu o vedere panoramica asupra golfului Stanley si a podului, ambientul modern si foarte placut. Cafeneaua e dispusa pe doua niveluri- parter –mai putin generos si etajul cu cele doua sectiuni fumatori si nefumatori. Meniul mexican si american e suficient de variat iar mancarea savuroasa. Cafeaua si bauturile calde sunt la nivelul Costa Cafe. Serviciile sunt bune iar preturile medii. Intr-un cuvant un “hangout” place” interesant unde poti petrece timp de calitate cu prietenii ori familia.